40 21 35 00 post@losholt.no

Arkitekttegnede tomannsboliger i hjertet av Vestfold.
På Solløkka bygges det moderne, praktiske og romslige hjem for den aktive familien.
Boligene har sentral beliggenhet i hjertet av Vestfold, med kort vei til Larvik, Sandefjord og Torp flyplass. Området har umiddelbar nærhet til skog, natur og den fantastiske Vestfold-skjærgården.

Høy takhøyde, store vindusflater, moderne og romslig i luftige og solrike omgivelser. De nye boligene preges av høy kvalitet, pent beliggende i et allerede godt innarbeidet boligområde. Solløkka passer for alle som ønsker et praktisk og smart hjem uten mye vedlikehold, med sentrumsnær beliggenhet i flotte naturomgivelser.

Arkitektens tanker
Solløkka består av store og romslige vertikaldelte tomannsboliger over to plan. De to boenhetene i husene er forskjøvet fra hverandre for å sikre skjerming mot naboen. Boligene har et tidsaktuelt, moderne og stramt uttrykk. Prosjektet inkluderer to boligtyper, kalt Kristin og Marie, med ulik utvendig utforming og planløsning, men med tilsvarende kvaliteter og romfordelinger.

For å forme gode hagearealer, ble boligene trukket mot veiene i øst og vest. Dette frigjorde et luftig og romslig område til private utearealer og felles oppholds- og lekeplass. I tillegg åpnet det for utsikt fra alle husene mot grøntområdet som krysser hele tomten fra nord til syd. Vi har hatt fokus på både lek, oppvekst og fellesskap i utformingen av prosjektet. Vårt ønske er at alle beboere, både store og små, skal finne roen i hyggelige omgivelser som inviterer til gode opplevelser både inne og ute.

Les mer om Solløkka prosjektet her